Urządzenia i Akcesoria
Suet pastry with thyme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
420 g
Składniki
-
plain flour200 g
-
suet mix (see Tips)100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
mustard powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cold water120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 420 g
Sód
598 mg
Białko
23 g
Kalorie
6690.3 kJ /
1599 kcal
Tłuszcz
96.8 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
52.8 g
Węglowodany
154.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pastry
21 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Mango, ginger and chilli chutney
25 godz. 10 min
Leek and Potato Soup
40 min
Rhubarb crumble
45 min
Soubise Sauce
30 min
Mango Chutney
1 godz. 20 min
Rich Shortcrust Pastry
25 min
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7 godz.
Mint sauce
5 min
Steak and Kidney Pudding
5 godz.
No fail béchamel
15 min
Peppercorn Sauce
30 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min