Urządzenia i Akcesoria
Suet pastry with thyme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
420 g
Składniki
-
plain flour200 g
-
suet mix (see Tips)100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
mustard powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cold water120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 420 g
Sód
598 mg
Białko
23 g
Kalorie
6690.3 kJ /
1599 kcal
Tłuszcz
96.8 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
52.8 g
Węglowodany
154.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pastry
21 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Butterscotch Delight
20 min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Chilli and Apple Jelly
4 godz. 15 min
Rich Shortcrust Pastry
25 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Shortcrust pastry with lard
35 min
Ginger fluff
50 min
Tiffin slice
4 godz. 30 min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Chilled Chocolate Orange Tart
6 godz. 25 min