Urządzenia i Akcesoria
Fermentovaná ovesná kaše
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 10 min
2 porce
Składniki
-
120 gramů ovesných vloček
-
200 gramů vody
-
50 gramů lněného semínka
-
20 - 30 gramů rozinek
-
50 gramů celých ořechů, směsi (mandle, vlašské, kešu, para)
-
1 - 2 špetky mleté skořice
-
med (opcjonalnie) podle chuti
-
ovoce
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
17.6 g
Kalorie
2036 kJ /
486 kcal
Tłuszcz
25.3 g
Błonnik
8.75 g
Węglowodany
44.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Není kaše jako kaše
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mrkvové pesto
30 min
Jáhlovo-maková kaše
20 min
Alternativa smetany na bázi kešu
6 godz.
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20 min
Špaldová kávová kaše
10 min
Ovesná kaše s hruškami vařenými v páře
20 min
Quinoová kaše s kokosem a praženými mandlemi
30 min
Mandlové mléko
6 godz. 10 min
RAW medové mandlové mléko
8 godz. 40 min
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15 min
Banánovo ořechová kaše
12 min
Jablečná ovesná kaše
15 min