Urządzenia i Akcesoria
Sopa de meloa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses
Składniki
-
meloa cortada em pedaços1000 g
-
iogurte natural250 g
-
vinho do Porto branco100 g
-
sal2 ½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
grissinos (opcjonalnie)6
-
presunto6 - 10 fatias de
-
Folhas de hortelã q.b. p/ guarnecer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
7 g
Kalorie
0 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30.Trinta.30
90 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Gaspacho de tomate e melancia
5 min
Gaspacho
10 min
Ceviche de salmão
5 godz.
Caldo de coentros
1 godz. 20 min
Gaspacho
30 min
Rolinhos de linguado, puré de aipo e espargos
45 min
Creme de espargos e vieiras
45 min
Gaspacho de cenoura
10 min
Enrolados de espargos com ovo
1 godz. 30 min
Sopa fria de pepino, maçã e limão
10 min
Chutney de coentros e coco
35 min
Creme de espargos com parmesão
30 min