泡椒牛肉粒浇头

泡椒牛肉粒浇头

4.6 9 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 牛里脊 切丁1.5×1.5厘米
    220 克
  • 生抽 (约5克)
    1 茶匙
  • 老抽 (约5克)
    1 茶匙
  • 蚝油
    10 克
  • 麻油 (约3克)
    1 茶匙
  • 60 克
  • 新鲜红辣椒 切片
    45 克
  • 泡椒 选择红色泡椒,切片
    15 克
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 切丝
    3 片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 345.9 mg
Białko 26.5 g
Kalorie 1985.5 kJ / 474.5 kcal
Tłuszcz 36.2 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Węglowodany 12.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...