Urządzenia i Akcesoria
泡椒牛肉粒浇头
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
牛里脊 切丁1.5×1.5厘米220 克
-
生抽 (约5克)1 茶匙
-
老抽 (约5克)1 茶匙
-
蚝油10 克
-
麻油 (约3克)1 茶匙
-
油60 克
-
新鲜红辣椒 切片45 克
-
泡椒 选择红色泡椒,切片15 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
姜 切丝3 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
345.9 mg
Białko
26.5 g
Kalorie
1985.5 kJ /
474.5 kcal
Tłuszcz
36.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
12.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常盖浇饭
10 Przepisów
Chiny
Chiny