Urządzenia i Akcesoria
Wolno gotowane pulpety w sosie pomidorowym (z osłoną noża miksującego)
Składniki
-
60 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
300 g mięsa wołowego, mielonego
-
300 g mięsa wieprzowego, mielonego
-
1 łyżeczka oregano, suszonego
-
1 ½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
3 ząbki czosnku przekrojone na pół
-
20 g oliwy z oliwek
-
200 g cebuli pokrojonej w ósemki
-
50 g czerwonego wina
-
800 g krojonych pomidorów, z puszki
-
50 g koncentratu pomidorowego
-
5 g cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wolno gotowane klopsiki drobiowe ze smażonymi ziemniakami w sosie (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 10 min
Gołąbki z ziemniakami i sosem pomidorowym
1 godz. 15 min
Pulpety wieprzowe w sosie porowym (z osłoną noża miksującego)
1 godz. 30 min
Sos pieczeniowy
55 min
Pomidorowy gulasz wołowy z pureé ziemniaczanym z marchewką
50 min
Roladki z kurczaka (sous-vide) z sosem paprykowym (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 10 min
Wolno gotowane udka z kurczaka w sosie paprykowym z ryżem (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 45 min
Wolno gotowane żeberka w sosie barbecue (z osłoną noża miksującego)
4 godz. 25 min
Gulasz wieprzowy
50 min
Gulasz z łopatki wołowej i kopytka na parze
1 godz. 30 min
Bitki wieprzowe w sosie własnym (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 25 min
Rosół (z osłoną noża miksującego)
4 godz.