![Cuore di cheesecake ai lamponi Cuore di cheesecake ai lamponi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/247363.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base della cheesecake
- 200 g di biscotti secchi a pezzi
- 50 g di gherigli di noci
- 1 cucchiaino di aroma al Rum
- 90 g di burro fuso
Crema al mascarpone
- 500 g di mascarpone
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 180 g di latte condensato
Terminare la preparazione
- 125 g di lamponi freschi, lavati ed asciugati
- codette colorate, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2171 kJ / 519 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 29.2 g
- Tłuszcz
- 40.4 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema al cioccolato bianco e caffè
20 min
Bicchierini di zucchine con formaggio
45 min
Cheesecake cotta alle fragole
5h 10min
Crema al torroncino
10 Min
Crema catalana al cioccolato
50 min
Budino al cocco brasiliano
1 godz. 30 min
Lasagne al pesto di pistacchi
1h 40min
Tiramisù di ricotta
6h 30 min
Bavarese al mandarino
4h 45min
Cheesecake al cacao e frutti di bosco
40 min
Mousse di crema inglese al cioccolato
15 min
Cheesecake ricotta e pere
4h 35min