Cuore di cheesecake ai lamponi

Cuore di cheesecake ai lamponi

4.7 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz.
10 fette

Składniki

Base della cheesecake
  • di biscotti secchi a pezzi
    200 g
  • di gherigli di noci
    50 g
  • di aroma al Rum
    1 cucchiaino
  • di burro fuso
    90 g
Crema al mascarpone
  • di mascarpone
    500 g
  • di cacao amaro in polvere
    20 g
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    200 g
  • di latte condensato
    180 g
Terminare la preparazione
  • di lamponi freschi, lavati ed asciugati
    125 g
  • codette colorate a piacere

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 519 kcal / 2171 kJ
Białko 9.8 g
Tłuszcz 40.4 g
Węglowodany 29.2 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...