Bułka tarta ze świeżego pieczywa

Bułka tarta ze świeżego pieczywa

4.6 44 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
100 g

Składniki

  • 100 g chleba pełnoziarnistego świeżego, pokrojonego na 3 cm kawałki

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 508 mg
Białko 10.7 g
Kalorie 1117.1 kJ / 267 kcal
Tłuszcz 3.2 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 48.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...