
Urządzenia i Akcesoria
Bułka tarta ze świeżego pieczywa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
100 g
Składniki
-
100 g chleba pełnoziarnistego świeżego, pokrojonego na 3 cm kawałki
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
267 kcal /
1117.1 kJ
Białko
10.7 g
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
48.7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
508 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEPISY PODSTAWOWE
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bułka tarta
5 min
Mielenie mięsa
35 min
Cukier puder
5 min
Rozdrabnianie parmezanu
5 min
Siekanie cebuli
5 min
Rozdrabnianie orzechów
5 min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min
Rozdrabnianie sera
5 min
Szybki sos pomidorowy
10 min