Roastbeef con contorno di funghi porcini

Roastbeef con contorno di funghi porcini

3.8 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

Roastbeef al forno
  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 10 g di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1000 g di carne bovina, taglio scamone
Funghi trifolati
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 650 g di funghi porcini freschi lavati ed a pezzi
  • 8 g di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 333.7 kcal / 1396.2 kJ
Białko 40.1 g
Tłuszcz 18.6 g
Węglowodany 1.4 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 1303 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...