Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
TM6

Salmone sottovuoto in salsa teriyaky

4.1 (32 oceny)

Składniki

  • 4 filetti di salmone fresco (150 g l'uno) (vedere consigli)
  • 75 g di salsa teriyaki
  • 40 g di semi di sesamo
  • 20 g di radice fresca di zenzero a fette sottili
  • 1450 g di acqua (vedere consigli)
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1650 kJ / 394 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
1.2 g
Sód
95 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy