Urządzenia i Akcesoria
Kruspriges Brot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
10 Portionen
Składniki
-
Reismehl (alle Sorten)100 g
-
Buchweizenmehl100 g
-
Leinsamen50 g
-
Kartoffelstärke100 g
-
Salz10 g
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Wasser450 g
-
frische Hefe10 g
-
Flohsamenschalen25 g
-
Honig15 g
-
Kartoffelstärke zum Bestäuben
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
393.9 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
636.3 kJ /
152.1 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
29.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quiche Lorraine
50 min
Superhelden-Omelettes
50 min
Steinpilz-Risotto
45 min
Glutenfreies Weißbrot
4 godz. 25 min
Aprikosen-Curd
35 min
Erlebniskochen
2 godz.
Skyr-Vanille-Himbeereis (low fat)
10 godz. 45 min
Marmormuffins aus dem Varoma
50 min
Dinkel Bürli
26 godz. 30 min
One-Pot-Pasta mit Poulet und Brokkoli
30 min
Glutenfreies Knusperbrot
3 godz.
Schnelles Zwirbelbrot
40 min