Risotto de calabacitas y espárragos

Risotto de calabacitas y espárragos

4.2 33 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
2 porciones

Składniki

  • 1 pieza de calabacita en cubos
  • 3 dientes de ajo pelados
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 45 g de aceite de oliva
  • 1 cda de sal fina o al gusto
  • 100 g de espárragos sin tallo
  • 150 g de vino blanco
  • 200 g de arroz arborio
  • 400 g de agua
  • 1 cucharada concentrado de caldo de verduras en polvo
  • 1 cdita de cúrcuma en polvo
  • 50 g de requesón
  • 1 rama de perejil chino fresco picado
  • 50 g de jitomates cherry en mitades
  • 50 g de queso parmesano rallado

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 813 kcal / 3413 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 94 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 3986 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...