Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pieza de calabacita, en cubos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla, en trozos
- 45 g de aceite de oliva
- 1 cda de sal fina, o al gusto
- 100 g de espárragos, sin tallo
- 150 g de vino blanco
- 200 g de arroz arborio
- 400 g de agua
- 1 cucharada concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cdita de cúrcuma en polvo
- 50 g de requesón
- 1 rama de perejil chino fresco, picado
- 50 g de jitomates cherry, en mitades
- 50 g de queso parmesano, rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3413 kJ / 813 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 94 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 3986 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de camote
40 min
Risotto con poro y limón
25 min
Risotto de alcachofa
25 min
Risotto de calabacita
25 min
Portobellos rellenos
35 Min
Puré de papa
50 Min
Mini quiches de espinaca, ricotta y tocino
40 min
Risotto con uvas y champiñones
50 Min
Salsa de champiñones, vino blanco y crema
25 min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 min
Risotto con parmesano
30 min
Pasta con pesto de arúgula
30 min