Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1800 g de agua
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 150 - 200 g de judías verdes redondas frescas
- 2 - 3 ramitas de tomillo fresco
- 30 g de zumo de limón recién exprimido
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 217 kJ / 52 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
50 min
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30 min
Coliflor al vapor con salsa de cacahuetes
50 min
Espinacas con pasas y piñones
15 Min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 min
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35 min
Arroz integral con algas, verduras y pollo
55 min
Arroz blanco de grano largo (Cocción de arroz)
35 min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2h 50min
Arroz basmati integral (Cocción de arroz)
1h
Coliflor salteada para dos
25 min