Urządzenia i Akcesoria
Stir-fried Clams
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
fresh red chilli cut in long pieces1
-
garlic cloves10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
sesame oil10 g
-
soy paste (see tip)1 Tbsp
-
rice wine2 tsp
-
black vinegar (see tip)1 tsp
-
sugar½ tsp
-
spring onion cut in long pieces (3 cm)10 g
-
water30 g
-
fresh clams scrubbed and de-bearded400 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing (see tip)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
898 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Nasi Lemak
45 min