Urządzenia i Akcesoria
Saltear 200 g de cebola e alho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 dose
Składniki
-
azeite20 g
-
dentes de alho cortados ao meio2 - 3
-
200 g cebola roxa, cortada em fatiascebola cortada em fatias200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
20 mg
Białko
3 g
Kalorie
1031 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Refogados
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Saltear mistura de legumes
30 min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 min
Saltear frango em tiras
15 min
Saltear frango em cubos
15 min
Saltear 200 g de alho-francês
20 min
Refogar 350 g de chalota
25 min
Refogar 250 g de chalota
25 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Saltear 200 g de cebola
20 min