Urządzenia i Akcesoria
Refogar 200 g de cebola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 dose
Składniki
-
azeite20 g
-
200 g cebola roxa, cortada em fatiascebola cortada em fatias200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
18 mg
Białko
2 g
Kalorie
972 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Refogados
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Arroz basmati
35 min
Arroz agulha
35 min
Refogar 350 g de chalota
25 min
Refogar 250 g de chalota
25 min
Saltear 350 g de chalota
No ratings
Saltear 250 g de chalota
20 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Saltear 300 g de cebola
20 min
Saltear 200 g de cebola
20 min