Torta carote e cocco

Torta carote e cocco

4.2 37 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 fette

Składniki

Torta
  • 100 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
  • 220 g di carote a pezzi
  • 150 g di burro morbido, a pezzi
  • 4 uova, medie (circa 60 g)
  • 200 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 100 g di cocco disidratato grattugiato
  • 200 g di farina di mandorle
Panna alle rose
  • 300 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 30 g di zucchero
  • 2 - 3 cucchiai di acqua di rose

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 497 kcal / 2081 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...