
Urządzenia i Akcesoria
Torta carote e cocco
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 fette
Składniki
Torta
-
di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati100 g
-
di carote a pezzi220 g
-
di burro morbido, a pezzi150 g
-
uova, medie (circa 60 g)4
-
di zucchero200 g
-
di estratto di vaniglia naturale1 cucchiaino
-
di cocco disidratato grattugiato100 g
-
di farina di mandorle200 g
Panna alle rose
-
di panna (min. 30% di grassi)300 g
-
di zucchero30 g
-
di acqua di rose2 - 3 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
497 kcal /
2081 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Medioriente vegetariano
10 Przepisów
Włochy
Włochy