Torta carote e cocco

Torta carote e cocco

4.2 36 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 fette

Składniki

Torta
  • di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
    100 g
  • di carote a pezzi
    220 g
  • di burro morbido, a pezzi
    150 g
  • uova, medie (circa 60 g)
    4
  • di zucchero
    200 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
  • di cocco disidratato grattugiato
    100 g
  • di farina di mandorle
    200 g
Panna alle rose
  • di panna (min. 30% di grassi)
    300 g
  • di zucchero
    30 g
  • di acqua di rose
    2 - 3 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 497 kcal / 2081 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...