
Urządzenia i Akcesoria
Almôndegas de porco com batata-doce no forno
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses
Składniki
-
cebola cortada em pedaços50 g
-
salsa10 g
-
dentes de alho2
-
carne de porco picada400 g
-
colorau1 c. chá de
-
sal2 ½ c. chá de
-
Pimenta q.b.
-
orégãos2 c. chá de
-
ovos3
-
azeite mais q.b. p/ untar35 g
-
cebola roxa cortada em oitavos200 g
-
batata-doce cortada em cubos250 g
-
leite125 g
-
farinha tipo 65100 g
-
tomilho1 c. chá de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
325 kcal /
1359 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Dezembro 2019
33 Przepisy
Portugalia
Portugalia