Almôndegas de porco com batata-doce no forno

Almôndegas de porco com batata-doce no forno

3.3 49 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses

Składniki

  • cebola cortada em pedaços
    50 g
  • salsa
    10 g
  • dentes de alho
    2
  • carne de porco picada
    400 g
  • colorau
    1 c. chá de
  • sal
    2 ½ c. chá de
  • Pimenta q.b.
  • orégãos
    2 c. chá de
  • ovos
    3
  • azeite mais q.b. p/ untar
    35 g
  • cebola roxa cortada em oitavos
    200 g
  • batata-doce cortada em cubos
    250 g
  • leite
    125 g
  • farinha tipo 65
    100 g
  • tomilho
    1 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 325 kcal / 1359 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 27 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...