Oranges in caramel syrup with ginger wafers
TM6

Oranges in caramel syrup with ginger wafers

4.3 (3 oceny)

Składniki

Oranges in caramel syrup

  • 250 g white sugar
  • 1070 g water
  • 20 g glucose syrup
  • 250 g hot water (see Tips)
  • 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
  • 50 g white vinegar

Ginger wafers

  • 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
  • 30 g salted butter, cut into pieces
  • 55 g caster sugar
  • 45 g plain flour
  • 1 egg white
  • 300 g pouring (whipping) cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2183.1 kJ / 519.8 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
77.4 g
Tłuszcz
22.3 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Błonnik
4.1 g
Sód
67 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy