Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 77.4 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 67 mg
Alternatywne przepisy
Plum and cherry paste
5 Std. 15 Min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Chocolate Sauce
10min
Apple and sage stuffing
10min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Milk jellies with poached stone fruit
5h
Stewed fruit compote
55min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35 min
Lemon and thyme oil
25min