![Oranges in caramel syrup with ginger wafers Oranges in caramel syrup with ginger wafers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1b89da0f-14a3-4313-a33d-679e03facc90/Derivates/66202fa2-a9b2-45ac-a382-f5223ed5d9da.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 77.4 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 67 mg
Alternatywne przepisy
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 godz. 10 min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2h 20min
Summer Ice Cream Cake
4 Std. 50 Min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Beetroot and Mint Jelly
1 godz.
Brandy custard (TM6)
15 Min
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Double ginger and pear cake
1 godz. 35 min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Crème caramels
7h 45 min