Urządzenia i Akcesoria
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Oranges in caramel syrup
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
hot water (see Tips)250 g
-
oranges 1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)6
-
white vinegar50 g
Ginger wafers
-
stem ginger in syrup (see Tips)30 g
-
salted butter cut into pieces30 g
-
caster sugar55 g
-
plain flour45 g
-
egg white1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
67 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
2183.1 kJ /
519.8 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
77.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky toffee puddings
1 Std.
Chocolates with White Chocolate Lemon Filling
2 Std. 30 Min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 Std. 35 Min
Sautéed leeks (200 g)
15 Min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Fruit coulis
10 Min
Rhubarb and strawberry fool
2 Std. 15 Min
Sour cream pastry
25 Min
Tomato and Chilli Jam
1 Std. 15 Min
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min