
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive -
200
g d'oignons jaunes coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
lub 200 g d'oignons rouges coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 228 kcal / 954 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Węglowodany
- 9 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 17 mg