Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 500 g de boulgour
- 400 - 800 g d'eau
- ½ - 2 c. à soupe d'huile végétale
- ½ - 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 896.4 kJ / 214.1 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 295.8 mg
Alternatywne przepisy
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Cuire du riz long complet
55 min
Cuisson du riz long blanc
35min
Cuisson du riz au jasmin
35min
Cuisson de l'épeautre perlé
35min
Cuisson du boulgour moyen
35min
Cuisson de l'épeautre complet
35min
Cuisson du riz basmati
35min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min