Avocat avec œuf et tartare de saumon

Avocat avec œuf et tartare de saumon

4.5 50 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • œufs moyens (53-63 g) froids
    6
  • de l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
  • d'aneth frais les feuilles seulement
    2 branches
  • de jus de citron fraîchement pressé
    20 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de filet de saumon frais, paré et désarêté en petits dés
    250 g
  • d'huile d'olive au citron
    5 g
    5 g d'huile d'olive, au citron
  • de poivre rouge en grains
    ½ c. à café
  • avocats
    3
  • de mélange de graines germées
    30 g
  • de pain de mie blanc toastées
    6 tranches
  • de poivre rouge en grains
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 401.2 kcal / 1678.3 kJ
Białko 19.2 g
Tłuszcz 26.3 g
Węglowodany 24.7 g
Błonnik 8.2 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Sód 435.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...