Faire sauter des poivrons

Faire sauter des poivrons

4.9 61 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
400 g

Składniki

  • d'huile végétale
    25 g
    25 g d'huile d'olive
  • de poivrons taillés en lanières (5 cm x 0,5 cm)
    400 g

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 397 kcal / 1670 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 14 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 20 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...