
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
25
g d'huile végétale
lub 25 g d'huile d'olive - 400 g de poivrons taillés en lanières (5 cm x 0,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 397 kcal / 1670 kJ
- Białko
- 5 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Węglowodany
- 26 g
- Błonnik
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Sód
- 20 mg