Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
25
g d'huile végétale
lub 25 g d'huile d'olive - 400 g de poivrons, taillés en lanières (5 cm x 0,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 1670 kJ / 397 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 14 g
- Sód
- 20 mg
Alternatywne przepisy
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Faire sauter un mélange de légumes
30 min
Rissoler des oignons
20min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20min
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Faire sauter des oignons avec du piment
20min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25min