Torta cioccolato e cachi

Torta cioccolato e cachi

4.3 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porzioni

Składniki

  • di zucchero
    30 g
Torta
  • di burro morbido a pezzi + q.b.
    80 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    90 g
  • di cioccolato fondente (75% di cacao) a pezzi
    80 g
  • di farina integrale
    150 g
  • di farina di mandorle
    40 g
  • di zucchero
    120 g
  • uovo
    1
  • di latte
    200 g
  • di lievito in polvere per dolci
    1 bustina
  • di cannella in polvere (opcjonalnie)
    1 pizzico
  • di pinoli sgusciati
    50 g
Crema di cachi
  • cachi maturi, la polpa
    2

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 286 kcal / 1196 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 33.9 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...