Torta cioccolato e cachi
TM6 TM5

Torta cioccolato e cachi

4.2 (19 ocen)

Składniki

  • 30 g di zucchero

Torta

  • 80 g di burro morbido a pezzi + q.b.
  • 90 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 80 g di cioccolato fondente (75% di cacao) a pezzi
  • 150 g di farina integrale
  • 40 g di farina di mandorle
  • 120 g di zucchero
  • 1 uovo
  • 200 g di latte
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • 1 pizzico di cannella in polvere (opcjonalnie)
  • 50 g di pinoli sgusciati

Crema di cachi

  • 2 cachi maturi, la polpa

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1196 kJ / 286 kcal
Białko
6.3 g
Węglowodany
33.9 g
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy