
Urządzenia i Akcesoria
Torta cioccolato e cachi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porzioni
Składniki
-
di zucchero30 g
Torta
-
di burro morbido a pezzi + q.b.80 g
-
di farina tipo 00 + q.b.90 g
-
di cioccolato fondente (75% di cacao) a pezzi80 g
-
di farina integrale150 g
-
di farina di mandorle40 g
-
di zucchero120 g
-
uovo1
-
di latte200 g
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
-
di cannella in polvere (opcjonalnie)1 pizzico
-
di pinoli sgusciati50 g
Crema di cachi
-
cachi maturi, la polpa2
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
286 kcal /
1196 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
33.9 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Smart food
5 Przepisów
Włochy
Włochy