Herb Bread

4.2 149 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 portions

Składniki

Dough
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast
  • strong white bread flour
    600 g
  • water lukewarm
    330 g
  • oil
    50 g
  • sugar
    ½ tsp
  • fine sea salt
    2 tsp
Herb Butter
  • garlic clove
    1
  • onions quartered, to taste
    60 - 80 g
  • fresh parsley leaves
    10 g
  • fresh basil leaves
    10 g
  • unsalted butter soft, plus extra for greasing
    120 g
  • fine sea salt
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 176.3 kcal / 737.4 kJ
Białko 3.9 g
Tłuszcz 7.9 g
Węglowodany 22.4 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 284.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...