Urządzenia i Akcesoria
Herb Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 portions
Składniki
Dough
-
20 g fresh yeastdried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour600 g
-
water lukewarm330 g
-
oil50 g
-
sugar½ tsp
-
fine sea salt2 tsp
Herb Butter
-
garlic clove1
-
onions quartered, to taste60 - 80 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh basil leaves10 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing120 g
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
284.8 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
737.4 kJ /
176.3 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
22.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3 godz. 45 min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2 godz. 20 min
Butter
5 min
Mini Oregano Focaccias
3 godz. 40 min
Easter Carrot Cheese Dip
15 min
Parker Rolls
2 godz. 20 min
Hot Dog Rolls
55 min
Tear and Share Snail Bread
2 godz. 45 min
Parmesan and Rosemary Buns
1 godz. 45 min
Milk Bread
2 godz. 20 min
White Finger Rolls
3 godz. 30 min
Estonian Kringle (Estonia)
1 godz. 40 min