Caramel Custard
TM6

Caramel Custard

3.6 (30 ocen)

Składniki

  • 250 g granulated sugar
  • 70 g whipping cream
  • 30 g water
  • 30 g unsalted butter, cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
  • 1 tsp lemon juice (see tip)
  • 1200 g milk
  • 80 g cornflour
  • 2 medium eggs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1116 kJ / 267 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy