Urządzenia i Akcesoria
Caramel Custard
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 portions
Składniki
-
granulated sugar250 g
-
whipping cream70 g
-
water30 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
milk1200 g
-
cornflour80 g
-
medium eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1116 kJ /
267 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramel Sauce
1 godz. 30 min
Raspberry chiffon cake
5 godz. 15 min
Rum Babas
3 godz. 45 min
Choux Pastry
2 godz.
Chocolate syrup
20 min
Sticky toffee puddings
1 godz.
Crème Pâtissière
15 min
Caramel sauce
1 godz. 30 min
Chocolate Bread 'N Butter Pudding
1 godz. 25 min
Chocolate syrup
20 min
Custard
15 min
Fruit and Sago Pudding
50 min