Urządzenia i Akcesoria
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
16 pieces
Składniki
-
orange thin peelings of skin only1
-
caster sugar100 g
-
large egg1
-
baking powder½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting130 g
-
dried apricots quartered60 g
-
almonds60 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled60 g
-
milk for brushing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
472 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sweet
80 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Tiered Mermaid Tail Cake
5 godz.
Lollipop Cake
2 godz. 10 min
Vegan Coconut Cake
50 min
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5 godz.
Apple Pie Bars
1 godz. 20 min
Vanilla Sponge Layer Cake
2 godz. 35 min
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12 godz. 55 min
Three-milk Cake
2 godz.
Chocolate and Raspberry Tarts
2 godz. 50 min
Cheesecake (baked)
7 godz. 20 min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3 godz. 20 min
Anzac Biscuits
30 min