Urządzenia i Akcesoria
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
16 pieces
Składniki
-
orange thin peelings of skin only1
-
caster sugar100 g
-
large egg1
-
baking powder½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting130 g
-
dried apricots quartered60 g
-
almonds60 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled60 g
-
milk for brushing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
472 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sweet
80 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Brioche
8h
Pear Frangipane
1h 30min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3h
Shallot Tarte Tatin
2h
Bakewell Tart
1h 50min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3h 40min
Garlic and Thyme Crackers
1h 10min
Amaretti
35min
Mincemeat and Almond Tart
2h 15min
Pear Frangipane
1h 30min