
Urządzenia i Akcesoria
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
16 pieces
Składniki
-
orange thin peelings of skin only1
-
caster sugar100 g
-
large egg1
-
baking powder½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting130 g
-
dried apricots quartered60 g
-
almonds60 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled60 g
-
milk for brushing1 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
113 kcal /
472 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sweet
80 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia