Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di rabarbaro a fette sottili
- 320 g di riso Carnaroli
- 80 g di vino bianco
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- 20 g di radice fresca di zenzero, grattugiata
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 67.9 g
- Tłuszcz
- 14.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto patate e rosmarino
40 min
Risotto mele e radicchio rosso
40 min
Riso basmati pesto e pomodorini secchi sott'olio
30 min
Risotto di farro con barbabietola
35 Min
Mousse al cioccolato (vegan)
2 godz. 15 min
Pure Sunrise
Keine Bewertungen
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45 min
Spaghetti di carote con pesto di avocado raw
15 Min
Powerballs (ricetta vegana)
15 Min
Torta raw al cioccolato e banana
1 godz. 20 min
Salmone in crosta con risotto al limone
1hod. 10min
Risotto con salmone agli agrumi
50 min