Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso Idiazábal en trozos
- 40 g de palomitas de maíz
- 50 g de dulce de membrillo cortado en tiras finas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 72 kJ / 17 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 Min
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Galletas de aceitunas negras rellenas de queso
4 Std. 50 Min
Boletus con foie en papillote
30 Min
Piruletas de parmesano y jamón
1 Std.
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 Min
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2 Std. 15 Min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1 Std. 40 Min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 Min
Crema de boletus
1 godz. 35 min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min