Rindfleischstew

Rindfleischstew

4.4 322 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 Portionen

Składniki

  • Petersilie abgezupft (ca. 10 g)
    4 Stängel
  • Staudensellerie in Stücken
    100 g
  • Möhren in Stücken
    220 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Rindergulasch mager, in Würfeln (2 cm)
    500 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Mehl
    20 g
  • Salz
    3 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Lorbeerblätter
    2
  • Thymian abgezupft
    3 Zweige
  • Rosmarin abgezupft
    1 Zweig
  • Guinness (dunkles Bier)
    500 g
  • Kartoffeln vorwiegend festkochend, in mundgerechten Stücken
    350 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 31 g
Kalorie 1611 kJ / 385 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...