
Urządzenia i Akcesoria
Mousse ai frutti rossi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porzioni
Składniki
-
5 fogli di gelatina (10 g)
-
50 g di acqua
-
300 g di frutti rossi misti freschi (es. fragole, lamponi...)
-
200 g di zucchero
-
250 g di formaggio fresco spalmabile
-
250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
foglioline di menta fresca per decorare
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
449.3 kcal /
1880 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
29.8 g
Węglowodany
43.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
17.6 g
Sód
172.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy