Mousse ai frutti rossi

Mousse ai frutti rossi

4.6 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 5 fogli di gelatina (10 g)
  • 50 g di acqua
  • 300 g di frutti rossi misti freschi (es. fragole, lamponi...)
    300 g di frutti rossi congelati, (es. fragole, lamponi...)
  • 200 g di zucchero
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
    250 g di ricotta
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • foglioline di menta fresca per decorare

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 449.3 kcal / 1880 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 29.8 g
Węglowodany 43.5 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 17.6 g
Sód 172.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...