Mousse ai frutti rossi

Mousse ai frutti rossi

4.6 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porzioni

Składniki

  • fogli di gelatina (10 g)
    5
  • di acqua
    50 g
  • di frutti rossi misti freschi (es. fragole, lamponi...)
    300 g
    300 g di frutti rossi congelati, (es. fragole, lamponi...)
  • di zucchero
    200 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    250 g
    250 g di ricotta
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    250 g
  • di menta fresca per decorare
    foglioline

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 449.3 kcal / 1880 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 29.8 g
Węglowodany 43.5 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 17.6 g
Sód 172.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...