Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cioccolato fondente (min. 70%) a pezzi
- 20 g di zucchero
- 15 g di acqua
-
70
g di sciroppo di glucosio
lub 70 g di miele di acacia
- Wartości odżywcze
- na 300 g
- Kalorie
- 5527 kJ / 1321 kcal
- Białko
- 13.6 g
- Węglowodany
- 176.5 g
- Tłuszcz
- 67.2 g
- Błonnik
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glassa di zucchero
10min
Glassa al cioccolato
20 Min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Profiteroles
2h
Glassa al burro
10min
Bavarese alle nocciole
7h
Pasta di zucchero
1h 10min
Savoiardi morbidi
40 Min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Crema Bimby ®
45 Min