![Trancetti cioccolatte Trancetti cioccolatte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AA3E183A-265C-4E67-9F7E-405C3BE4F177/Derivates/81C03DD0-9581-49A3-9C27-9DAF120BB0E6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- burro q.b.
- 300 g di farina + q.b.
- 300 g di zucchero
- 6 uova
- 200 g di olio di arachidi (o di mais)
- 80 g di acqua
- 75 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 400 g di crema gianduia come da ricetta base
- 350 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1334 kJ / 319 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 29.8 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 0.9 g