Patate viola con crema di piselli

Patate viola con crema di piselli

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di acqua
    500 g
  • di patate, tipo Royal Blue delle stesse dimensioni
    800 g
  • olio per friggere
  • di sanguinaccio (circa 200 g)
    10 fette
  • di salsiccia Fleischwurst (circa 200 g)
    10 fette
  • di piselli surgelati scongelati
    200 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    ½ mazzetto
  • di latticello
    150 g
  • di sale
    ¾ di cucchiaino
  • di zucchero
    ½ cucchiaino
  • di panna acida (20% di grassi)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 660 kcal / 2763 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 47 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...