Urządzenia i Akcesoria
Reissuppe (Congee)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser1000 g
-
Reis100 g
-
1 Msp. Kardamom, gemahlenKardamomkapseln2
-
1 Msp. Ingwer, gemahlenfrischer Ingwer geschält½ cm
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
370 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apfel-Couscous-Frühstück
50 min
Erdmandel-Kokos-Frühstück
10 min
5-Elemente Kraftbrei mit Quinoa und Maroni
45 min
Apfel-Hirse-Frühstück
30 min
Kürbissuppe mit Hirse
35 min
Mandelporridge
15 min
Brownie-Bohnen-Tarte (glutenfrei)
13 godz. 45 min
Hirsebrei mit gebratener Banane
30 min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 godz. 50 min
Aquafaba Pavlova
2 godz. 35 min
Goldene Kurkumamilch
25 min
Hirsebrei mit Birnen und Nüssen
50 min