Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de carne de conejo en trozos sin hueso (aprox. 2 cm)
- 100 g de higaditos de pollo
- 100 g de brandy
- 100 g de oporto
- 200 g de carne picada de cerdo
- 200 g de tocino fresco en dados de 1 cm
- 4 huevos
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de romero seco
- 4 dientes de ajo negro en dados de 0,5 cm
- 250 g de beicon ahumado en lonchas finas sin corteza
- 20 - 24 ciruelas pasas sin hueso
- 1200 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.4 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 584 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coca mar y tierra
55 Min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 Min
Batatas Hasselback
1 godz. 15 min
La conserva de atún
6 Std. 30 Min
Roscón con mousse de salmón y langostinos
3h
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1h 30 min
Terrina trufada de atún y salmón
12 godz. 10 min
Terrina de pavo con frutos secos
1 Std.
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1 Std.
Minipastel de pescado y marisco
40 Min
Paté de sidra asturiana
5 Min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 Min