Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de guindas en almíbar (reserve 4 para decorar)
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de azúcar
- 100 g de guindas en almíbar
- 350 g de helado de chocolate
- 100 g de leche
- 50 g de pepitas de chocolate
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 2831 kJ / 677 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 66.2 g
- Tłuszcz
- 43.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 27 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 123.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Granizado de café y leche condensada
5min
Frappé de capuchino exprés
5min
Helado de regaliz
4h 15min
Bizcochitos lego
1 godz. 30 min
Helado de queso y frambuesas bajo en calorías
10h 15min
Yogur de galletas Oreo®
14h 15min
Batido de brownie de chocolate
35 min
Tarta cumpleaños Cookidoo®
2h
Batido de crema de cacao y avellanas
10min
Granizado de cacao
5min
Batido de chocolate
5min
Espuma de café soluble (Café Dalgona)
5min