Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
- 30 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 200 g de mantequilla en trozos congelada
-
90
g de agua muy fría
lub 90 g de vino blanco muy frío - ¼ de cucharadita de sal
- 1 cucharadita de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 9887 kJ / 2363 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 201.3 g
- Tłuszcz
- 162.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 102.9 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 1832.5 mg
Alternatywne przepisy
Croquetas con harina comercial (sin gluten)
5 Std.
Pan de molde sin gluten
14h
Pizza tropical sin gluten
1h
Croquetas con harina casera (sin gluten)
5 Std.
Roscón de Reyes sin gluten
2sa 45 dk
Lasaña sin gluten
2 godz.
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1u. 10min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Crêpes sin gluten
45 min