Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
- 30 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 200 g de mantequilla congelada, en trozos
- 90 g de agua helada
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de vinagre
-
100
g de jamón de York en lonchas (consultar lista FACE)
lub 100 g de jamón serrano en lonchas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 208 kJ / 50 kcal
- Białko
- 0.61 g
- Węglowodany
- 3.86 g
- Tłuszcz
- 3.45 g
- Błonnik
- 0.17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14h
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Piadinas sin gluten
45 min
Pan árabe sin gluten
1 godz. 30 min
Baguetinas de cerveza (sin gluten)
14h
Pizza tropical sin gluten
1h
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Pizza con masa de patata (sin gluten)
5 Std. 40 Min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15min
Pan exprés sin gluten
1h
Focaccia rústica sin gluten
2h 40min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min