Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 100 g de avellanas
- 75 g de chocolate con leche para postres en trozos
- 35 g de chocolate negro para postres en trozos
- 50 g de azúcar glas
Cobertura
- 200 g de chocolate negro para postres en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 683 kJ / 164 kcal
- Białko
- 2.73 g
- Węglowodany
- 10.43 g
- Tłuszcz
- 12.32 g
- Błonnik
- 2.6 g
Alternatywne przepisy
Crema de leche, chocolate, avellanas y azúcar
15 Min
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4óra 20p
Bombones de mazapán de avellana y naranja
50 min.
Bombones de chocolate blanco
3h 10min
Bombones de gianduja
1h
Bombones de toffee
3 Std. 15 Min
Polvorones de chocolate
10 godz. 15 min
Turrón de avellanas
1h
Pastas de nata cubiertas de chocolate
45 min
Amaretti
1 Std. 20 Min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30 Min
Piononos de chocolate y fresa
30 Min