Buchweizen-Knäckebrot

Buchweizen-Knäckebrot

4.9 335 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 Stücke

Składniki

  • Buchweizen
    120 g
  • Haferkleie
    30 g
  • Haferflocken
    50 g
  • Amaranth, gepufft
    30 g
  • gemischte Kerne (Sesam, Mohn, Chiasamen, Leinsamen, Sonnenblumenkerne, Kürbiskerne)
    100 g
  • Salz
    1 TL
  • Öl
    30 g
  • Wasser
    250 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 5 g
Kalorie 709 kJ / 169 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...