Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Korpus
- 1 špetka soli
- 140 gramů cukru krupice
- 6 vajec (zvlášť žloutky a bílky)
- 80 gramů hladké mouky
Puding
- 1000 gramů plnotučného mléka
- 60 gramů cukru
- 60 gramů kukuřičného škrobu
- 4 vejce
- 1 - 2 čajové lžičky vanilkového extraktu
Dokončení
- 400 gramů konzervovaných jahod (ovoce včetně tekutiny)
- 400 gramů konzervovaných broskví (ovoce včetně tekutiny)
- 400 gramů konzervovaného ananasu (ovoce včetně tekutiny)
- 10 gramů rumu
- ořechy, nasekané, na posypání
- 400 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 3671 kJ / 874 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 95 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 330 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zajíčci s tvarohovou náplní
2h 15 min
Bento box s pandami
1h
Gratinované brambory
1h 15min
Krémové žampióny s pečenými bramborami
1h 30 min
Těstoviny s ajvarem a se sýrem
25 min
Kávová zmrzlina s likérem
8 godz. 10 min
Rychlý rebarborový koláč
50min
Pražská omeleta
35 min
Punčové řezy
13 Std.
Pivní cibulové kroužky
20 min
Piškotová roláda s citrónovým krémem
3 Std.
Barbecue šneci
1h 30 min