Urządzenia i Akcesoria
Puding z čerstvých jahod
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 porce
Składniki
-
500 gramů jahod čerstvých nebo zmražených a rozmražených
-
50 gramů smetana, min. 30 % tuku
-
50 gramů ovocného sirupu rybízového
-
20 gramů krystalového cukru
-
40 gramů kukuřičného škrobu např. Gustinu
-
1 vejce
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
3 g
Kalorie
776 kJ /
185 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dětská
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kakaový puding z kokosového mléka (bez laktózy)
15 min
Celozrnný velikonoční věnec s vejci a uzeným pstruhem
1 godz. 45 min
Zdravý krémový puding
20 min
Malinový puding
35 min
Jahodový koktejl
5 min
Karamelový puding
1 godz.
Karamelový puding
10 min
RAW jablečné koláčky s makovou náplní
10 min
Amor polenta
1 godz. 5 min
Batátové buchty
3 godz.
Kynutý knedlík s makovou náplní (Germknödel)
1 godz. 30 min
Čokoládový puding
15 min