Urządzenia i Akcesoria
Puding z čerstvých jahod
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 porce
Składniki
-
500 gramů jahod čerstvých nebo zmražených a rozmražených
-
50 gramů smetana, min. 30 % tuku
-
50 gramů ovocného sirupu rybízového
-
20 gramů krystalového cukru
-
40 gramů kukuřičného škrobu např. Gustinu
-
1 vejce
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
3 g
Kalorie
776 kJ /
185 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dětská
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Čokoládový puding
15min.
Velikonoční bezé koláč
2hod.
Jahodové poháry
40min.
Jahodové řezy
1hod. 10min.
Karamelový puding
10min.
Domácí puding (na lžičku)
15min.
Tvarohový krém - Termix
1hod. 10min.
Tiramisu s rybízem, jahodami a marshmallow
5hod. 30min.
Koláč s krupicovým pudingem a angreštem
1hod. 40min.
Zmrzlina z podmáslí s pomerančem a malinami
5min.
Horká čokoláda (bez laktózy)
15min.
Tvarohový krém - Termix
1hod. 10min.