Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Korpus
- 5 bílků pokojové teploty
- 1 špetka soli
- 100 gramů hořké čokolády, na kousky
- 100 gramů lískových ořechů
- 80 gramů másla
- 120 gramů cukru krupice
- 5 žloutků
- 2 polévkové lžíce vaječného likéru
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
Krém
- 600 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 1 balíček želatinového ztužovače šlehačky
-
1
balíček vanilkového cukru
lub 1 čajová lžička domácího vanilkového cukru - čokoládové hobliny, na ozdobení
- 2 polévkové lžíce vaječného likéru, na ozdobení
- Wartości odżywcze
- na 1 kousek
- Kalorie
- 2460 kJ / 588 kcal
- Białko
- 13.2 g
- Węglowodany
- 28.5 g
- Tłuszcz
- 44.9 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudingovo-mandlové řezy
2h 30min
Ořechovo-banánové řezy
1h 30min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20min
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1h 10min
Piškotové dvoubarevné dortíčky - nepečené
1h 40min
Louhovaná srdíčka
1h
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Keine Bewertungen
Badyánový likér
Keine Bewertungen
Kakaový moučník z černého piva
55 dk
Marcipánové půlměsíčky
45min
Dort latte-macchiato
3 Std. 30 Min
Kynuté bramborové koblížky s uzeným masem
2u. 20min