Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou

Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou

4.7 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porce

Składniki

Pečená křepelčí vejce
  • 10 gramů olivového oleje
  • 80 gramů anglické slaniny na kostičky
  • 2 avokáda (každé asi 200 gramů)
  • 4 křepelčí vejce
  • ½ čajové lžičky soli
  • 4 špetky mletého černého pepře
Rajčatovo-avokádová salsa
  • 400 gramů rajčat oloupaných
  • 50 gramů červené cibule na čtvrtky
  • ½ červené chilli papričky, čerstvé (opcjonalnie) na kousky, bez semínek
  • 15 gramů čerstvého koriandru nasekaného
  • 25 gramů limetkové šťávy
  • 1 čajovou lžičku soli
  • 2 špetky mletého černého pepře
  • 1 avokádo (cca 200 gramů)
  • 1 toustový chléb na plátky, opečený
    1 chléb, na plátky, opečený
  • 2 snítky čerstvého kopru na ozdobu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 1522.5 mg
Białko 18.6 g
Kalorie 2734.5 kJ / 653.6 kcal
Tłuszcz 37.6 g
Błonnik 17 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Węglowodany 67.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...