Urządzenia i Akcesoria
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porce
Składniki
-
300 gramů vody
-
400 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
800 gramů kalamárů, syrových
-
½ čajové lžičky soli plus 2 špetky soli na restování rajčat
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
1 stroužek česneku
-
25 cherry rajčat celých
-
3 čerstvé mátové lístky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
28.6 g
Kalorie
1063.8 kJ /
254.2 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Oblíbené recepty hvězd
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
RAW řepný dortík
1 godz. 25 min
Hrušky v červeném víně
Brak ocen
Ryba po řecku
35 min
Salát s chřestem a jahodami
1 godz. 35 min
Penne se slávkami
1 godz. 5 min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Brak ocen
Farfalle s chřestem, pancettou a šafránem
35 min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40 min
Limetkovo - zázvorová pěna
Brak ocen
Oplatkové košíčky na zmrzlinu
Brak ocen
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Brak ocen