Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 - 20 gramů čerstvé bazalky, jen lístky
- 300 gramů avokáda, velmi zralého, na kousky
- 20 gramů citrónové šťávy
- 80 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 577.8 kJ / 138 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 10.2 g
- Tłuszcz
- 11.6 g
- Błonnik
- 4.2 g
Alternatywne przepisy
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10min
Ananasový džus se zázvorem
15 min
Restovaný ananas (400 gramů)
20 min
Cibulový koláč tarte flambée
Brak ocen
Vanilková omáčka (Crème anglaise)
Brak ocen
Vanilkové nanuky s tahini, obalené v mandlích
Brak ocen
Bazalkovo-hořčičný dip
20 min
Celozrnný velikonoční věnec s vejci a uzeným pstruhem
1h 45 min
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Brak ocen
Hummus z červené řepy
10 min
Zeleninovo-sýrové fondue
30 min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1 godz. 20 min