Käsekuchen mit Proteinpulver

Käsekuchen mit Proteinpulver

3.6 425 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 Stücke

Składniki

  • Butter zum Einfetten
  • Erythrit
    120 g
  • Vanilleschote
    ½
  • Zitronenschale, unbehandelt (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
    2 Streifen
  • Eier
    3
  • Frischkäse, light
    300 g
  • Skyr
    450 g
  • Proteinpulver, geschmacksneutral (z.B. von My Supps 100% Natural Whey Isolate 100% CFM)
    100 g
  • Himbeeren, TK
    150 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 96 kcal / 406 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...