Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
TM6 TM5

Garlic Chicken Sauté with Bok Choy

4.3 (26 ocen)

Składniki

Glaze

  • 2 tbsp corn starch
  • 1 tbsp dark brown sugar
  • 1 tbsp fermented black bean paste
    lub 1 tbsp black bean garlic sauce
  • 4 oz chicken stock
  • 1 ½ - 2 oz soy sauce, to taste
  • 1 oz black vinegar
  • ½ oz oyster sauce
  • ½ oz sesame oil

Sauté

  • 15 garlic cloves
  • 4 green onions, cut into pieces
  • ½ oz sesame oil
  • 32 oz boneless, skinless chicken thighs, sliced (1 in. x 2 in.)
  • 10 oz baby bok choy, halved
  • 1 fresh Fresno chili, red, sliced, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1335 kJ / 319 kcal
Białko
32 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
16 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
1 g
Sód
1170 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy