![Mushroom and Beef Burger Mushroom and Beef Burger](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/504A4FD8-4C03-427C-881A-81307220E3B9/Derivates/6c932823-d756-4f1d-81d7-b91c8b294303.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 oz fresh shiitake mushrooms, halved
- 2 oz fresh portobello mushrooms, halved
- 4 oz fresh king oyster mushrooms, halved
- 2 oz fresh Swiss brown mushrooms, halved
- 16 oz ground beef, broken into pieces
- 2 large eggs
- 2 oz dried bread crumbs
- 1 oz liquid aminos, e.g. Bragg®
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 6 slices white cheddar cheese
- 6 hamburger buns, toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1866 kJ / 446 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Garam Masala
50 min
Mini Meatball Breakfast Hash
40 min
Candy Corn Pudding
50 min
Meat and Rice Casserole
1h 15min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Longevity Noodles
40 min
White Fish Salad
35 min
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Cloud Eggs
20 Min
Beef Ragout with Macaroni
30 min