Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 240 g de zanahorias en trozos
- 500 g de judías verdes frescas en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 650 g de patatas en trozos
- 400 g de cebollas en gajos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
-
15
g de vinagre
lub 1 pellizco de pimentón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 679 kJ / 162 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 5.95 g
Alternatywne przepisy
Trinxat de col
1h 15min
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
50min
Patatas al vapor
30min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Caldo base
55min
Caldo de verduras
35min
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1h
Monas de Pascua
2h 40min
Sepia al ajillo
25min
Macarrones boloñesa
40min
Tortilla de alcachofas
30min
Coca de llanda
40min